Over mij & mijn blog

Hi! Ik ben Tineke. Super leuk dat je mijn & the Kids blog gevonden hebt!

Fleur HR - Eline Visscher Fotografie-53
Eline Visscher fotografie

Vier jaar geleden werd ik, op de een-na-laatste dag van 2013, moeder van onze eerste dochter. Bijna 2,5 half jaar later volgde onze tweede dochter en inmiddels ben ik zwanger van onze derde telg. Ik heb rechten gestudeerd aan de universiteit, en vrijwel direct na het afronden van mijn studie ben ik begonnen met een eigen juridisch adviesbureau. Nog steeds werk ik parttime als jurist. Tussendoor ben ik nog een tijdje actief geweest onder de naam “Label 40”, ik verkocht door mij zelf gemaakte slofjes voor baby’s en kleine kinderen.  Zowel het moederschap als het ondernemerschap zijn onderwerpen waar ik vaak mee in de weer ben, en waar ik niet over uitgesproken raak.

& the Kids blog

En juist omdat ik over sommige dingen zo graag praat (of schrijf), ben ik deze blog begonnen. Het zal hier regelmatig gaan over het moederschap, zwanger zijn, het leven met kinderen, maar ook over zelfstandig ondernemen en het combineren van het moederschap met het ondernemerschap. Mijn blog is ontstaan uit mijn liefde om dingen te delen, dus dat is ook wat ik hier met name zal doen.

Super leuk dat je een kijkje neemt, veel leesplezier! En wil je met mij samenwerken of om een andere reden contact (gezellig!)? Kijk dan even op de contactpagina. 

De geweldige illustratie van ons gezin is gemaakt door de getalenteerde Anna Lena Illustrations! En de foto rechts in de sidebar is gemaakt door Stephanie van ChefStef fotografie <3