A new blog in town :) & the Kids

And the Kids, mama lifestyle blog. And the Kids

Hi there! Welkom op mijn gloednieuwe blog & the Kids šŸ™‚ A(nother) new blog in town, want soms is het gewoon de hoogste tijd om uitvoering te geven aan een plannetje dat al langer in je hoofd zit.

Daarom dus dit blog, waarop ik zal schrijven over allerlei dingen die mij bezighouden of die ik leuk vind.Ā In mijn dagelijks leven combineer ik het moederschap met het werken als zzp’er (ik ben jurist). Bovendien ben ik in super-mega-blijde verwachting van onze derde. Dus die zaken – ondernemen, moederschap, zwangerschap – zullen onderwerpen zijn die je hier regelmatig terug zal zien keren. Meer juicy details over mij (nee grapje, zo juicy is het allemaal niet) lees je hier.

Kortom… Super leuk als jullie meelezen. En heb je nog leuke ideeĆ«n of suggesties? Laat het mij vooral weten!

2 thoughts on “A new blog in town :) & the Kids

  1. Leuk dat je even bij mij kwam kijken šŸ˜‰ Zie dat jij ook net begonnen bent, superleuk. En ook al langer met het plannetje rondliep. Nou, eens moet je beginnen toch?! Veel succes, ook met je zwangerschap! Ik ben zwanger van de tweede, nu 25 weken.

Comments are closed.