Januari favorieten

hi february maandelijkse favorieten & the Kids blog

Hallo februari! De tweede maand van 2018 is alweer aangebroken en we zijn dus ook een stapje dichterbij de lente. En dichterbij de baby, maar dat terzijde. In dit artikel laat ik je een aantal van mijn favorieten uit januari zien. Van producten tot uitstapjes, lees mee!

  1. Mijlpaalkaarten van Studio Brun 

Mijlpaalkaarten zijn zo leuk voor al je baby’s eerste keren! Ik heb ze zelf nooit gebruikt omdat de meesten zo zoetsappig zijn, maar hoe mooi zijn deze kaarten? Ze zijn ontworpen door Sterre van Studio Brun. Zij was eerder al eens aan het woord op mijn website, in de rubriek ‘Hoe doet zij het?’.  Je leest dat artikel hier terug. De set bestaat uit 28 kaarten en ze hebben de prachtigste kleuren. De prijs is € 19,90, maar met de kortingscode hieronder krijg je € 2,00 euro korting!

Kortingscode: MIJLPAALFEEST, via Studio Brun. De code is geldig t/m 15 februari.

mijlpaalkaarten van Studio Brun - & the Kids blog favorieten
Mijlpaalkaarten Studio Brun
Mijlpaalkaarten, baby favoriet & the Kids blog
Mijlpaalkaarten Studio Brun

2. Het bananenbrood van Uit Pauline’s Keuken

Ik zit momenteel aardig in de eetfase, kan ik wel stellen. Om niet geheel als walrus te eindigen probeer ik af en toe iets ‘gezonds’ te bakken. De ene keer slaagt dat beter dan de andere keer, maar mijn ultieme hit in januari? Het bananenbrood naar recept van Uit Pauline’s Keuken! Sinds ik dit recept ontdekte bak ik hem meteen weer als ie op is. Want het is zó lekker, als tussendoortje of als ontbijt of als lunch, of gewoon de hele dag.

bananenbrood and the kids blog
Bananenbrood!

3. De Yumbox

Sinds begin januari zijn wij toegetreden tot het echte basisschoolleven (daar ging ze, begin januari). En bij naar school gaan hoort ook een broodtrommel. We hebben al een kleine collectie aangelegd maar favoriet is toch wel de Yumbox! Deze handige trommel is namelijk voorzien van een aantal vakken, waardoor je makkelijk iets meer in de trommel kan doen dan alleen een paar bammetjes. Ik vind dat een uitkomst want onze F. is niet zo van de boterhammen, ze eet over het algemeen graag van alles en nog wat. Net als haar moeder, zeg maar. Een boterham, een stukje wortel, een tomaat, een rozijntje, het kan er allemaal in en dat maakt de lunch toch een stukje aantrekkelijker. Er zijn overigens ook moeders die zich uitleven met uitsteekvormpjes, prikkertjes en andere frivole manieren om de lunch op te vrolijken maar dat is voor mij nog even een brug te ver 😉

Yumbox & the kids blog favoriet
Yumbox fans!

4. Delft 

Vorig weekend gingen wij als een soort mini-babymoon een dag én nacht naar Delft – zonder kids welteverstaan. Ik kende de stad al een beetje omdat mijn schoonzus, zwager en neefje hier sinds een jaar wonen, maar wat was het leuk om samen rond te wandelen, uit eten te gaan (hier) én (een highlight in parentlife): uit te slapen. We sliepen in hotel Casa Julia – echt een aanrader – en de volgende ochtend dronken we koffie bij ’t Postkantoor. Ik vind Delft echt een aanrader voor een kort tripje in eigen land!

Casa Julia and the Kids blog favoriet
Casa Julia Delft

2 thoughts on “Januari favorieten

Comments are closed.