Instagram Tag 2017

instagram tag & the kids blog and

Zo, hoi, spuit 11 komt ook met de Instagram Tag op de proppen! Het is al een aantal weken geleden dat Femke (check haar leuke blog thethingswelike.nl) mij hiervoor tagde, maar hij stond nog steeds op m’n lijstje om in te vullen. Beter laat dan nooit, toch? En een rondje foto’s kijken is altijd leuk. Komt-ie…

Volg mijn Instagram account hier: instagram.com/tinekeandthekids

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

De foto die met stip de meeste likes kreeg, is de foto waarmee wij baby nr. 3 aankondigden!

zwangerschapsaankondiging zwangerschaps aankondiging foto and the kids blog

En dit zijn de 9 foto’s met de meeste likes uit 2017:

1. De zwangerschapsaankondiging 2. Een throwback naar baby’tje Fleur 3. Mijn buik rond 20 weken zwangerschap 4. 24 weken zwanger 5. Het startbeeld van het filmpje waarmee we het geslacht onthulden! 6. 26 weken zwanger 7. Féline’s nieuwe kamertje 8. Baby Fleur 9. 21 weken zwanger

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

Een foto van Féline op haar verjaardag. Zij is 30 december jarig, dus het einde van het jaar staat voor ons sinds haar geboorte altijd in het teken van haar feestje. In 2017 kreeg ze van ons een ballenbak, een schot in de roos want wat is ze daar blij mee!

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE IN 2017 PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Dat was een throwback foto naar baby Féline. Ook dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat zij op 30 december jarig is. Rond haar verjaardag blik ik altijd even terug op ‘het begin’ en deze babyfoto is een van mijn grote favorieten!

and the kids foto baby kus

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Ik heb er al vaker over geschreven; in 2017 verbleven wij 2 maanden op Ibiza. De mooiste en fijnste foto’s uit 2017 hebben dus ook te maken met deze mega vakantie. De foto die ik het allerleukste vind, hebben we gemaakt met het statief en de zelfontspanner op een verlaten strandje op Formentera. Ik heb zo’n fijne herinneringen aan ons hele Ibiza avontuur maar ook zeker aan het dagje Formentera in het bijzonder! Deze foto staat dan ook groot bij ons in de huiskamer. Happy memories!

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Mijn wederhelft werd aan het begin van ons verblijf op Ibiza 35. Ik gaf hem als verjaardagscadeau een middagje naar de spa van Hacienda Na Xamena. Mijn schoonouders kwamen bij ons langs op Ibiza en zij wilden wel even oppassen op de meisjes, terwijl wij van dit uitzicht genoten. Het is echt zo’n magische plek!

& the kids blog ibiza hacienda na xamena

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

Ik blijk nooit eetfoto’s te delen op Instagram (hooguit in story’s), dus dit is de enige foto waar überhaupt een gerecht op staat. Meteen wel weer een mooie herinnering aan een ultiem me-time momentje op Ibiza. Vroeg in de ochtend ging ik een yoga les volgen bij Amante Beach Club. Vanaf m’n yoga matje keek ik uit over de zee. En na afloop was er een ontbijt met gezonde sapjes, glutenvrije taartjes en fruit. Heer-lijk.

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Ik heb in 2017 geen enkele foto gedeeld van een dier! Ik ben – eerlijk gezegd – ook geen groot dierenliefhebber, hooguit van een afstandje. Dus dat verklaart dat wel.

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Ik gebruik de VSCO app.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Ik gok iets in de trant van…. #zwanger #growingbump #babyboyonhisway #momswithcameras #momlife.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Ik heb eigenlijk héél veel favorietjes 🙂 Ik ben gek op Instagram en ik volg zo’n 400 mensen, eigenlijk allemaal met plezier!

2 thoughts on “Instagram Tag 2017

  1. Wauw ik wil wel ff een keertje naar nummer 5! Prachtig zeg! Leuk dat je m hebt ingevuld. 🙂 Zo kom je aan de hand van foto’s toch weer wat te weten over iemand.

Comments are closed.