Happy new year!

Happy new year! Als dit artikel online komt is het 1 januari 2018. Tijd voor een korte terugblik op 2017. En ik was eigenlijk niet van plan om zo’n sentimenteel stuk te schrijven over het afgelopen jaar (wat een redelijk geweldig jaar was). En ook geen goede voornemens, want daar doe ik al járen niet meer aan. Soms bedenk ik er terloops eentje, om hem vervolgens dan toch weer te vergeten. En dat is ook eigenlijk wel prima, want voor positieve veranderingen hebben we geen jaarwisseling nodig, toch?

Dat gezegd hebbende, toch even een kleine terugblik naar 2017. Want wat een fijn jaar was dit. De echte ‘tegenslagen’ zijn op één hand te tellen – dat is allereerst al heel fijn. Wat óók heel fijn is, is dat er afgelopen jaar toch een soort van droom van ons in vervulling ging: wij verruilden voor twee maanden ons Utrechtse thuis voor een huis op Ibiza. En ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe geweldig dat was. Het onbeperkt lang samen zijn, niks hoeven, iedere dag zon, iedere dag strand, lekker eten, noem maar op. En dat eerste was eigenlijk nog het allerfijnste: die twee maanden leken best oneindig. We kregen een paar gezellige bezoekjes van familie en vrienden en verder was het just the four of us. Ik ben zó blij dat we die tijd samen genomen hebben.

Twee maanden Ibiza
Twee maanden Ibiza – toch een soort van droom die uit is gekomen

Nadat wij eind mei thuis kwamen, vielen we ook nog eens met onze neus in de boter want hier in NL was het volop lente en daarna zomer. En in oktober vlogen we nogmaals naar Ibiza voor twee weken in de zon, kortom, onze zomer duurde supermegalang en laten wij nou echt gek zijn op zomer. Deze zomer stond overigens ook een beetje in het teken van trouwen: niet wijzelf maar wel 3 andere leuke stellen stapten in het huwelijksbootje en wij mochten daarbij zijn. Bruiloften zijn altijd bijzonder dus wij hebben enorm genoten van deze mooie feestjes.

En kers op de taart van 2017 is natuurlijk de derde zwangerschap. Dat het weer zo mocht zijn, dat wij weer een baby’tje mogen verwachten… Ik blijf dat zo speciaal vinden. Een buik die weer begon te groeien, de eerste schopjes, het nieuws dat ons derde baby’tje een jongen zal zijn… En niet te vergeten: twee grote zussen die bijna iedere dag over de baby beginnen. Ik kan nu al niet wachten tot eind maart, als we de baby verwachten!

baby 3 is onderweg!
En nog zo’n droom die uitkwam..

Dat wij ons tot die tijd niet zullen vervelen is in elk geval een feit, want over precies één week start Féline op de basisschool. 30 december werd zij 4, dus éindelijk is het zover. Ze kijkt er enorm naar uit. Haar sentimentele mama iets minder 😉 Al heb ik ook wel veel vertrouwen dat we vanzelf onze weg gaan vinden in dit nieuwe ritme, en dat het in huis misschien ook wel even wat rust met zich meebrengt. Hoop ik.

Genoeg gekletst, ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad hebben en dat 2018 een jaar wordt vol geluk, liefde en mooie momentjes! Happy new year!