Fé’s vierde verjaardag

vierde verjaardag feline

Hieper de piep, hoeraaaa! Afgelopen zaterdag was het groot feest: wij vierden de vierde verjaardag van Féline. Een dag die altijd een beetje in de knel zit tussen kerst en oud & nieuw, maar dat is natuurlijk geen reden om ons in te houden 😉 Ik ben zo’n moeder die al weken bezig is met de party planning en het bestellen van de juiste ballonnen en cadeau’s, dus zo ook dit jaar weer. Dat is meteen ook een stukje verwerking van het feit dat die meisjes zó snel groot worden! Ik kan me de dagen voor de bevalling nog zo goed herinneren, onze laatste kinderloze dagen. En nu ineens hebben we een kind van 4. Het moet niet gekker worden! Maar goed, kijk mee naar een paar foto’s van deze gezellige dag..

Fé’s vierde verjaardag

Goodmorning, rise & shine! Meteen in je pyjama door naar je cadeau: een ballenbak! We konden haar niet blijer maken.
In de ochtend kwamen er een paar kindjes langs ter ere van haar verjaardag. Ik bakte deze cupcakes.
En daarna was het tijd voor het echte werk! Zoals gewoonlijk was ik rijkelijk laat met het regelen van taart, dus het werd weer zelf bakken. Ook wel leuk hoor, maar ook altijd een klus waar ik me op verkijk. STRESSSS. 
Kaarsjes uitblazen en zingen maar!
De binnenkant! Ik liet me inspireren door dit recept van Mama’s op Hakken.
Haar verjaardagsoutfit, zorgvuldig bij elkaar geshopt door mij. Een paar uur later kreeg ze een K3 jurkje – die ging over d’r mooie outfit aan en is de rest van de dag niet meer uit geweest. Doei bday outfit!
Yessss cadeautjes uitpakken!
In haar nopjes met haar ballenbak.

En zo eindigde de dag. Helemaal uitgeteld (zij of ik of allebei), in je K3 jurk op je nieuwe gitaarT (zoals zij hem noemt) een ‘liedje’ pingelen.

One thought on “Fé’s vierde verjaardag

  1. Dat zier eruit als een hele geslaagde dag en heel jarig meisje! Super leuk! En die taart is ook heel goed gelukt!!

Comments are closed.