Februari favorieten

februari favorieten and the kids blog hello march

Hoera, het is alweer maart! Bijna lente, al lijkt het daar momenteel – met temperaturen onder het vriespunt – totaal niet op. En bijna baby-tijd, want eind maart verwachten we baby nr. 3. Theoretisch gezien kan dat natuurlijk ook nog april worden, maar daar ga ik niet vanuit. Goed, tijd voor een korte terugblik op februari. Ik deel mijn maandelijkse favorieten met je!

  1. Dunkin’ Donuts 

In één woord: JAMMIE! Nee, niet gezond en verantwoord, maar zo lekker. En van die gezellige kleurtjes word je toch ook meteen blij? Het enige risico is de mogelijke keuzestress die je krijgt zodra je de winkel binnen stapt: alles ziet er super aantrekkelijk uit. Ik snap nu waarom je zo vaak die grote dozen met donuts voorbij ziet komen!

Dunkin donuts and the kids blog

2. De Wishbone Bike 

In het kader van de voorjaarsvoorbereidingen heb ik de Wishbone Bike weer tevoorschijn gehaald. Na Féline is het nu Fleur die hierop rond rijdt en ze vindt het zo leuk! En ik ook, want het design van deze fiets is en blijft leuk, zeker met zo’n klein meisje erop. Het is even een investering overigens, deze Wishbone Bike, maar voor ons is hij het geld al dubbel en dwars waard geweest.

and the kids blog maandelijkse favorieten

3. Tiny Rituals Stretch Mark Tummy Creme 

Iedere zwangerschap ben ik een fanatieke smeerder als het op mijn buik aan komt, en zo ook deze keer. Tot nu toe weet ik hiermee de striae buiten de deur te houden, gelukkig. Ik wissel het liefst allerlei producten met elkaar af, maar deze crème is wel een favorietje! Hij ruikt heerlijk, en is niet te vet waardoor je snel je kleren weer aan kan doen. Ik wissel deze crème overigens af met de Anti Stretch Mark crème van Collistar en met amandelolie van Holland & Barrett (je weet wel, vroeger de Tuinen). Iedere ochtend en iedere avond smeren, en vooralsnog heb ik geen enkel streepje opgelopen (ook al zeggen ‘ze’ dat het wel/niet krijgen van zwangerschapsstriae erfelijk bepaald is, ik geloof er toch in).

tiny rituals and the kids blog